/ Дарик архив
На 3 ноември, следобед в полицейското управление в Павликени е бил получен сигнал от 70-годишшен мъж от с. Батак, който е обяснил, че съседът му му е нанесъл побой.

Задържаха възрастен мъж, намушкал свой съгражданин в центъра

На адреса незабавно са били изпратени екипи на полицията е спешна помощ, които установил, че същия следобед пострадалият е бил в двора на имота си, когато съседите му започнали да хвърлят пиратки.

Той им направил забележка, след което те започнали да хвърлят в двора му камъни и бутилки. Камък попаднал върху главата му. В същото време в имота му нахлул 33-годишен мъж от с. Дъскот и започнал да го бие. След намесата на полицията, униформените предприели задържане на 33-годишния мъж, който оказал яростна съпротива.

Задържаха пиян мъж, размахвал нож в центъра на града

Да попречи на органите на властта да изпълнят задълженията си по служба се опитал и друг 29-годишен мъж от компанията от с. Батак. Въпреки това побойникът бил задържан и отведен в полицейското управление, където е задържан с полицейска мярка до 24 часа.

Срещу него и приятелят му са започнати бързи производства. След, като вече бил настанен в помещенията за задържане 33-годишният започнал отново да буйства, счупил стол и разбил вратата на помещението.

Задържаха 46-годишен мъж за побой над непълнолетна

Той бил преместен в друго помещение, но за извършеното деяние срещу него е започнато още едно бързо производство.