Особености на руската любов на великотърновска сцена
Особености на руската любов на великотърновска сцена / снимка: Театър Ариел

Романтичната комедия "Особености на руската любов" от Александър Галин ще гостува тази вечер на великотърновска сцена. Спектакълът на сливенския Драматичен театър "Стефан Киров" ще бъде представен от 19,00 часа в Музикално-драматичния театър "К. Кисимов".

Режисьор на постановката е Васил Василев, сценографията е дело на Николай Нинов. В главните роли публиката ще види Георги Кадурин, Мария Сапунджиева и Мариана Миланова. Билети се продават на касата на търновския театър.

Обява във вестник: „Млад козирог, изпълнява всякакви женски фантазии..."
Вълшебен миг на съдбата събрала по погрешка на едно място и в едно и също време обаятелната и артистична бизнес дама Сирена /Мария Сапунджиева/ - търсеща развлечения и авантюри, интелигентната й приятелка Виктория /Мариана Миланова/ - самотна и изоставена от съпруга си и „подаръка за жените" - Константин /Георги Кадурин/.
Водка, херес, мадейра ... и не само....
Спектакъл наситен с искрящ хумор, смешни недоразумения и остроумен диалог.
Разказът е за това, че винаги има надежда да срещнеш, ако не принца на бял кон, то поне галактически астроном, който ще разкрие пред теб необятния свят на звездите и една свръхнова, малка и искряща звезда ще назове с твоето име. А това вече е Любов.