Нови четири гола добави в актива си стрелец №1 на зимния турнир по футбол
Нови четири гола добави в актива си стрелец №1 на зимния турнир по футбол / netinfo
Далеч по- опитните лясковски футболисти излъгаха великотърновските юноши събрани в “Сензация” и ги победиха с 1:0. Голът, с цената на три точки за “Левски”, отбеляза Цани Додуров в 25- ата минута. Двубоят в ДКС “В. Левски” бе много оспорван, два пъти лясковчани оставаха с човек по- малко на терена за по две минути, но не допуснаха изравняване.
Другите три срещи от зимния турнир, които се проведоха в сряда, бяха спечелени от предварително сочените за фаворити тимове.
“СВА- пазар” издържа едно полувреме срещу “Дрейк” /Лесичери/. В 22- ата минута Танер Халилов откри резултата от дузпа. След това пак той Мирослав Ванков и Пламен Кънев добавиха още три гола. За великотърновци Стоян Минчев вкара дежурното си попадение. Независимо, че спечелиха с 4:1 лесичерци изпуснаха нервите си в последните секунди. Вратарят им си заработи безмислено две минутно отстраняване, а водача на отбора Бисер Борисов стигна още по- далеч в апострофите и получи червен картон. Той ще му коства участие в последната среща от груповата фаза на тима му с “Елица”, от която ще зависи крайното подреждане и на двата отбора.
Петър Рачев прибави нови четири попадения в личната си сметка в мача между “Алумина Елит” и “Лъвовете” 6:0 и вече има 17, с които е едноличен лидер при голмайсторите. Два пъти вкара съотборника му Красимир Гецов.
В последната среща за вечерта “Кимпласт” с лекота победи с 5:0 “Валда”. Георги Габровски заби два бързи гола в началото. В 25-ата минута Кирил Ангелов, който демонстрира изключителна техника, литна двама и покачи на 3:0. За 4:0 точен бе Светослав Стефанов, а за 5:0 вратарят на “Кимпласт” Свилен Иванов, който след вътрешна смяна, заигра напред и бързо се записа сред голмайсторите. Независимо от петте инкасирани попадения силни изяви имаше вратарят на “Валда” Николай Николов, на когото на два пъти и гредите помогнаха.
Тази вечер са срещите: “Дени”- “Спартак”, “Тера”- “Болярки”, “Екотермал”- “Дрийм Тим” и “Янтра” /Леденик/- “Килифарево”.