Етър ВТ купи 105 топки, школата почва на 4 август
Етър ВТ купи 105 топки, школата почва на 4 август / Дарик нюз, архив

Детско- юношеската школа на “Етър ВТ” ще започне официално подготовка на 4 август, съобщи директорът й Никола Велков. Всъщност занимания се провеждат и в момента, но от началото на идния месец в тренировъчен режим влизат всички момчета. През новия спортно- състезателен сезон юношите старша възраст ще бъдат водени от Борислав Евтимов, който остава помощник- треньор и при мъжете. С младшата възраст ще работи Емил Георгиев, с децата- Георги Георгиев. При подготвителните групи 6 и 7 клас остават при Марин Стефанов, 4 и 5 клас при Николай Катъров, а с по- малките ще работят Стефан Ангелов и Стефан Николов.

Поддръжката на тренировъчните терени в Леденик и Шемшево също не е преставала. Продължава и подготовката на новия, маломерен терен в Шемшево. Пилоните за осветлението и оградата вече са монтирани, кладенецът за вода е готов и тревата се полива редовно. Предстои поставянето на оградата и се чака с косенето тревата да се сгъсти. Ако всичко е нормално наесен ще се ползва за Футбол 7 и Футбол 9.

За школата са осигурени исканите от треньорите нови 80 топки, потници, конуси, шапки и други аксесоари, информира техническият директор на клуба Стефан Атанасов. 25 топки “Селект” са закупени и за мъжкия отбор.