Етър-24 с рекорден бюджет от 1,5 млн. лева
Етър-24 с рекорден бюджет от 1,5 млн. лева / Sofia Photo Agency

Рекорден в историята си бюджет от милион до милион и половина лева за стартиралия футболен сезон ще има ФК „Етър- 24". Това решиха собствениците на проведеното в понеделник Общо събрание на Акционерното дружество. В него участваха акционерите и сегашният представител на Общината Йордан Грозданов.

Сумата може и да нарасне, като ще бъдат осигурени толкова средства, колкото трябва, обясниха от ръководството на клуба.

На форума бе избран нов Съвет на директорите, в който влизат новият собственик Фейзи Илханлъ, Радослав Владев и Красимир Гърдев.

Взето бе решение да бъде свикано ново Общо събрание след изборите, когато станат ясни новите кмет и Общински съвет на Велико Търново. На него ще бъде поканен нов представител на Общината в Съвета на директорите, който е възможно да нарасне до пет души.

Стефан Атанасов ще продължи да бъде прокурист на клуба, решиха още шефовете на „Етър- 24".

В събота отборът, който е само на точка от първото място в класирането, приема състава на ОФК "Сливен". На 16 октомври е важното гостуване на "Ботев" в Пловдив. Ръководството на великотърновския клуб обяви, че ще осигури автобуси за феновете. От фирма „Алекс ОК" са поели ангажимент да транспортират безплатно 200 привърженици. Записването през следващите 20 дни ще става на тел. 0877 77 41 31 Севин Мустунов, 0876 530820 Георги Висарионов, 0876 163708 Павлин Петров и 0878 826953 Светослав Стефанов.