Етър-1924 вече има свой сайт, Лапантов и Кямил под въпрос за Банско
Етър-1924 вече има свой сайт, Лапантов и Кямил под въпрос за Банско / netinfo

С официален сайт вече разполага "Етър-1924", съобщиха от пресслужбата на клуба. Великотърновци до сега бяха сред клубове във втория ешелон, които нямаха собствен сайт в Интернет.

На уеб адрес http://etar1924.com/ вече ще бъдат качвани актуални новини от клуба, информация за предстоящите и изиграни мачове на отбора, мнения на треньори, ръководители и футболисти. Статистиката се допълва от резултати, класиране, програма за сезон 2010/2011 г. както на мъжкия отбор, така и на участващия в елитната "А" група юношески тим до 19 години.

Привържениците ще могат да гледат и видеозаписи от последните изиграни мачове, както и да следят на живо по минути всеки двубой на "виолетовите" в реално време.

Отделно може да бъде прочетена историята на клуба и намерена информация за детско- юношеската школа.

Скоро на сайта ще бъдат качени и биографиите на футболистите от представителния отбор.

Междувременно стана ясно, че двама полузащитници на "Етър- 1924" лекуват контузии и са под въпрос за гостуването на "виолетовите" в Банско. Това са новопривлечените Румен Лапантов и Джихат Кямил, които имат леки травми. Групата за срещата бе определена на тренировка снощи.

Двубоят в Банско, с едноименния тим  е в събота от 18.00 ч. на стадион "Свети Петър". Отборът тръгва в петък преди обяд и ще отседне в Банско, където вечерта ще направи възстановителна тренировка.