Дарик радио с нова програмна схема
Дарик радио с нова програмна схема / netinfo

От днес Дарик започва с изцяло нов сутрешен блок с много комуникация със слушателите, водещ е Михаил Дюзев. Този блок не само информира, но развлича и забавлява. Най-важното от деня е представено по интерактивен и модерен начин. Това е революционен сутрешен формат, който се прави за първи път в България.

От 8 до10 – запазеното място за екипа на Дарик радио В. Търново и регионалната двучасова програма.Отново с добре познания ви екип, но с още по-свежи и европейски идеи – Гергана Костова, Лозина Владимирова, Петко Павлов и Весела Ценьова.

От 10 до 12 часа всеки делничен ден ще се излъчва предаването "Кой говори" с водещи Веселина Петракиева и Пролет Велкова. То ще представлява гореща дискусия по разнообразни, цветни, шарени теми. От човешките истории, които се крият зад водещите новини за деня, до изкуството да оцелееш в модерната градска джунгла. Това предаване допълва темите от деня, нообхваща и други, които досега не са присъствали в програмата на Дарик.

Ток шоу с водещ Диана Найденова ще дискутира злободневни теми. Това е амалгама между телевизионно ток шоу и провокативен радио дебат. Предвид своята интерактивност, това шоу е тясно интегрирано със сайта на Дарик радио. Ще се излъчва всеки ден от 12.30 до 13.30 часа.

После идва следобедът на Дарик радио В. Търново. Часът на срещите ни се променя и ще си казваме добър ден в 14 часа, а не като досега в 15, дочуване пък ще ви казваме в 16 часа. Промяната ще усетите и усвоите лесно, ако сте редовно с Дарик - следобедните срещи с регионалните екипи на Дарик ще бъдат отново двучасови, но ще започват с час по-рано.

От 16 до 18 часа ще се излъчва новият блок на спортно шоу "Гонг". То ще включва 60 минути "Пред банята" и традиционният един час спортно шоу "Гонг" с водещ Томислав Русев.

Обзорно-политическото предаване "Денят" се запазва, но ще има изцяло ново вечерно издание на "Гонг". Стартира и новият спортен сайт gong.bg. През уикенда успешните предавания се запазват, а времето на предаването "Пропаганда" на Мартин Карбовски ще бъде удължено.

Нещо ново предстои.

С Дарик радио!

Слушайте ни, защото разликата е в радиото!