Звездна премиера в Българан, билетите са от 2 до 6 лева
Звездна премиера в Българан, билетите са от 2 до 6 лева / netinfo

Варненската премиера на “Апокалипсис кога?” ще се състои утре от 19:00 часа в театър „Българан”. Съгласно програмата „Смях за всички” организаторите обявяват цени на билетите от 2.00 до 6.00 лв, които вече са в продажба на касата на театъра.
Автори на комедията са Мирослав Милков, Йордан Колев, Тодор Карагяуров
(и тримата сценаристи в "Шоуто на Слави"), а режисьор е Борис Панкин.

Ролите са поверени на  Диана Любенова, Орлин Горанов, Мариан Бачев и Вяра Зайкова
Пиесата поставя въпроси, свързани с основните човешки терзания - духовните ценности, любовта, и всичко това, поднесено със свеж хумор, който ще докосне сърцето ви, а изключителната актьорска игра допълнително ще допринесе за доброто ви настроение.

Кредитна инспекторка около 40-те бленува мъжа на мечтите си. Толкова е самотна, че съзира мъжа на живота си в свой клиент, който видимо не се справя, тегли кредит след кредит, но в замяна на това е симпатяга.

Заклет екозащитник лежи безстрашно пред багерите, за да спаси последните останали територии с несъсипана природа. Там е смел, но не и в сърдечните дела - нужна му е цяла година, за да накара съседката си да погледне с женско око към него. Тя пък е безработна, но тъй като всички говорят за края на света, предпочита да лежи и да го чака...

Ей такива истории се случват с героите от спектакъла "Апокалипсис, кога?”. Диана Любенова  е в ролята на кредитната инспекторка Боряна. Естрадният и оперен певец Орлин Горанов, който дебютира в киното с "Мисия Лондон", сега ще направи и прощъпалника си в театъра като жонглиращия с парите Иван. В другата двойка ще разпознаем актьорите Мариян Бачев (Християн) и Вяра Зайкова (Ева).