/ live.varna.bg, архив

Във връзка с дейности по подмяна на канализация на ул. „Прилеп“, от 06:00 часа на 17 ноември, събота до 05:00 часа на 19 ноември, понеделник, улицата ще бъде затворена за движение на автомобили, предупреждават от ВиК-Варна.

От „Градски транспорт“ EАД съобщават, че автобусни линии 10, 12 и 23 от ЖП Гара, след спирки „Янко Михайлов“ и „Проектантска“, ще се движат по бул. „Цар Освободител“, на кръстовището с бул. „Хр. Смирненски“ ще завиват надясно и ще се включват по утвърдените си маршрути.

Няма да се обслужва спирка „ВиК“, ще се обслужват спирки „Струга“ и „Победа“. Промените се въвеждат двупосочно за посочения период.

От „Градски транспорт“ ЕАД информират още, че във връзка с  проекта "Реконструкция на улична мрежа по трасето на бул. "Народни будители"- в участъка от ул. "Мара Тасева" до ул. "Нарва" и от бул. "Св. Св. Кирил и Методий" до ул. "Мара Тасева", както и корекция на битов тласкател, с цел безопасност, считано от 19 ноември (понеделник) спирка „Любен Каравелов“ няма да се обслужва двупосочно за времето на ремонтните дейности.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК