Вкарват в ареста варненец, мастурбирал пред дете
Вкарват в ареста варненец, мастурбирал пред дете / снимка: Sofia Photo Agency, архив

Варненският районен съд наложи задържане в поделенията на МВР на двама нарушители на обществения ред.

Вчера, около 8 часа сутринта, в пешеходен подлез в централната част на Варна – кръстовището на бул. „Вл. Варненчик” и ул. „Г. Бенковски”, 43-годишният Б. Иванов извършил непристойни хулигански действия, в грубо нарушение на обществения ред и морал, като маструбирал на открито пред преминаващи през подлеза  майка със шестгодишната й дъщеря. Веднага бил подаден сигнал на телефон 112 и полицейски служители задържали на мястото на инцидента 43-годишния мъж.

Б. Иванов е осъждан. Заради това, че нарушителят е безработен и поведението му е било забелязано от малолетно дете, съдът прие, че деянието се отличава с по-висока степен на обществена опасност и наложи административно наказание „задържане за срок от 10 денонощия”.

Районният съд наложи наказание задържане за срок от 24 часа на 46-годишния Н. Пенев.  Около 22 часа снощи, в нетрезво състояние, той смущавал нощната тишина и спокойствие като крещял на открито и използвал неприлични изрази пред жилищна сграда в местност  „Манастирски рид”. Решенията  на съда подлежат на обжалване в 24-часов срок.