/ пресцентър
Култовите банди Светльо & The Legends и Фанданго ще разтърсят Варна на 23-ти март на концерт, който ще събере феновете на двете групи в 18,30 ч. на входа на Морската градина. Концертът ще бъде част от  националното турне на Светльо Витков, в което той се опитва да обърне вниманието на младите хора към политиката в България. 

„Варна е много особен град“ сподели фронтменът на Светльо & The Legends „тук сме имали едни от най-жестоките си концерти, точно тук нашата публика беше бита от полицията и пак тук постигнахме едни от най-добрите си резултати на изборите в страната“, разказа Светльо Витков, който е лидер на ПП „Глас народен“ и съпредседател на коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“, чиято предизборна кампания ще закрие концертът. „Може нашите послания да не звучат много приятно в ушите на хората“, каза Витков, „но нашата роля е да казваме истината. С Реформаторски блок разработихме много силна програма, която вярвам, че ще бъде полезна на всички. Специално място в нея е отделено на културата. Българската култура има нужда от подкрепата на държавата, за да се развива и това е, за което ние ще работим. Искаме 45 % от музиката, която се върти в обществените радио и телевизия да бъде българска“, беше категоричен певецът-политик.

„За концерта мога да обещая, че ще бъде як купон. Очакваме варненци в 18,30 на входа на Морската градина в четвъртък, 23-ти март“, където ще бъдем заедно с водача на листата за Варненска област Найден Зеленогорски, колегите от листата и г-жа Меглена Кунева. И разбира се, ще се размажем!“