Стефан Станчев и Илиан Илиев в групата на Черно море
Стефан Станчев и Илиан Илиев в групата на Черно море / Добри Атанасов

Защитникът Стефан Станчев и полузащитникът Илиан Илиев попаднаха в групата на "Черно море" за утрешното домакинство срещу "Лудогорец" в Каварна. Станчев отсъства от игра дълго време, след като през пролетта претърпя операция. Така за първи път от тогава той намери място в групата на тима.

Синът на бившия футболист на "Черно море" и настоящ треньор на "Локомотив" Пд Илиан Илиев също за първи път намира място в групата на тима. Едва 17 годишният полузащитник направи впечатление с изявите си в контролата срещу катарците миналата седмица и не само, че тренира с представителния тим, но успя да се пребори и за място в групата.

Варненци се качват на лагер в Добрич днес по обяд. Срещата между "Черно море" и "Лудогорец" е утре в 21:15 на стадион "Калиакра" в Каварна.

Двубоят е поверен на Никола Попов.

Ето групата за мача:

Емил Михайлов, Александър Чанович, Стефан Станчев, Михаил Венков, Пламен Николов, Траян Траянов, Ондрей Сукуп, Георги Илиев, Тодор Паланков, Даниел Георгиев, Александър Цветков, Ян Малик, Бакари, Илиан Илиев, Иван Коконов, Владислав Романов,Марек Кузма, Уго Секо