Силвестър Сталоун
Силвестър Сталоун / Gulliver/Getty Images
Твърди се, че холивудският ас харесал магическото място на 18 км западно от Варна по време на снимките на „Непобедимите 2” преди няколко години
България е една от локациите за снимките на “Рамбо 5: Последна кръв”. Може би последният филм от поредицата вече доведе у нас Силвестър Сталоун, като клапата на „Рамбо 5“ щракна в началото на октомври в София.

Появиха се информации, че Слай ще гони лошите и на Побити камъни. Твърди се, че холивудският ас харесал магическото място на 18 км западно от Варна по време на снимките на „Непобедимите 2” преди няколко години.

Силвестър Сталоун на кон в полите на Витоша (СНИМКИ)

Засега обаче няма изгледи екшън звездата да се отбие насам. Към днешна дата няма официално заявен интерес от страна на продуцентите на “Рамбо 5: Последна кръв” за снимки на Побити камъни. Това обяви пред Дарик уредникът на обекта Стилиян Марков. „И аз чета разни неща, но няма нищо черно на бяло”, сподели Марков. Той разкри, че екип на филмовата компания, която ще снима петия филм “Рамбо”, е разгледал Побити камъни преди около два месеца. 

„Това е музеен обект и за да се снима филм, трябва да има официално запитване и сключване на договор”, уточни уредникът на музея под открито небе. Той припомни, че през 2011 г. Побити камъни се превърнаха в снимачна площадка за холивудската продукция „Конан Варварина”. Това стана възможно след подписване на договор, в който бе отбелязано колко дни ще продължат снимките и какво ще е заплащането за използване на терена.

Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм рекламират България (ВИДЕО)

Силвестър Сталоун
Gulliver/Getty Images

В “Рамбо 5: Последна кръв” прочутата зелена барета Джон Рамбо се изправя срещу мексикански картел и, ако се съди по заглавието, това вероятно ще е последното му приключение. Слай изпълнява главната роля, като му партнират испанската звезда Паз Вега, сънародникът й Серхио Перис-Менчета, американката Ивет Монреал и мексиканката Адриана Бараза. Режисьор на лентата е Ейдриън Грюнберг.

Освен в България, екшънът ще се снима във Великобритания и на Канарските острови. Световната премиера на „Рамбо“ 5: Последна кръв“  ще е догодина.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК