концерт Девня
концерт Девня / снимки: Община Девня
961, 92 лeва бяха събрани от девненци на благотворителен концерт в подкрепа на малката Мими от София, който бе организиран от Сдружението на родителите на деца със Синдром на Даун и с любезното съдействие на Община Девня. 

концерт Девня
снимка: Община Девня

За каузата на Мими, която е със Синдром на Даун и страда от остра лимфобластна Б-клетъчна левкемия, на откритата сцена в парк "Разсадника" участие взеха танцови фолклорни състави от Девня и Варна, малчуганите от модерен балет "Тиерра", индивидуални изпълнители на различни по своя жанр песни и др.

концерт Девня
снимка: Община Девня

концерт Девня
Община Девня

Гвоздея на програмата заковаха художествената ръководителка на балет "Тиерра" Любослава Лазарова и нейният сценичен партньор Фердо Фердинандов, докаран във военна униформа. Техният акробатичен танц буквално накара публиката да изтръпне и предизвика бурни овации. 

концерт Девня
Община Девня

Сценарист и водещ на зрелищния и зареждащ благотворителен концерт в неделя бе заместник-кметът на Община Девня Донка Йорданова. За каузата на Мими и нейното семейство добри жени от различни населени места изпратиха своите домашно приготвени сладкиши и лакомства, които бяха продадени в рамките на събитието. 

концерт Девня
Община Девня

"Знам, че още съм много емоционална и мисълта ми препуска, но имам нужда да кажа БЛАГОДАРЯ! На участниците, на публиката, на водещата, на Общината, на озвучителя, на Даяна и Селин, които разпродадоха всички вкусотии за отрицателно време! ГОЛЕМИ СТЕ!!! Времето беше с нас и слънцето се усмихваше за Мими през цялото време!", написа във фейсбук организаторката на концерта Анна Гендова. 

концерт Девня
Община Девня