Пращат в затвора варненец, блудствал с дъщеря си
Пращат в затвора варненец, блудствал с дъщеря си / netinfo

Районният съд във Варна осъди на 3 години и 6 месеца лишаване от свобода 42-годишния Е. Зекери за извършени от него блудствени действия. Той бе признат за виновен затова, че в периода май – юни миналата година извършил  блудствени действия по отношение на 14-годишната си дъщеря. След развода на родителите си потърпевшото момиче останало да  живее заедно с баща си в неговата квартира във Варна.

Няколкократно през този период подсъдимият употребявал и давал алкохол на дъщеря си, след което използвайки сила и положението на зависимост между родител и дете, осъществявал. блудствени действия с цел полово удовлетворение. Впоследствие непълнолетната девойка се оплакала по телефона на майка си, отишла да живее при нея и била сигнализирана полицията.

Бащата е с чисто съдебно минало. Той бе оправдан от съда по обвинението да е извършил блудствени действия и по отношение на друго навършило 14-годишна възраст момиче – съученичка на неговата дъщеря. Наказанието си подсъдимият следва да търпи в затвор, при общ режим. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок.