Очакван интерес към “мола за майки” във Варна
Очакван интерес към “мола за майки” във Варна / „Mam’s & me center”

Правилната концепция и иновативният подход при планирането на "Mam's & me" - лайфстайл център - вече дават отлични резултати.

Само за един месец активна работа вече са наети 65% от площите на специализирания „мол за майки и деца".

Ключов наемател, освен BILLA, е и DM (Австрия) - с акцент върху детските и бебешки продукти на площ от 250 кв.м., както и семеен парти клуб с площ 240 кв.м. Подписан e договор със SHS център - оператор на спортни занимания за дами и танцови школи за деца на площ 180 кв.м. Отдадено е и фреш кафе на нивото на спортния център, а в процес на договаряне са магазини за детски играчки и облекло, ателие за химическо чистене и клуб за деца до 5 години.

В процес на разработване е годишна EVENT програма на центъра и „MAM'S CLUB" - (клуб за обучение, обмен на информация и интереси на жената).

Особено важна е политиката на собственика за стриктно спазване на първоначалната концепция и планирания микс от търговско-развлекателни обекти.

Очакван интерес към мола за майки във Варна
netinfo

Центърът разполага с 5 000 кв.м РЗП. По план са предвидени 35 магазина и 3 заведения, като помещенията са разположени на 3 етажа и проектирани така, че да отговарят на желанията и възможностите на различните наематели - с площ от 25 кв.м. до 200 кв.м. "Mam's & me" търси партньори в областта на школи по изкуствата, детски работилници и други специализирани дейности и занимания на деца. "Mam's & me" ще има и театрална сцена.

"Mam's & me center VIVA" ще предлага както уникални удобства и уют на своите клиенти, така и отлични условия за работа на своите бъдещи бизнес партньори.