Ники Илиев и Саня Борисова дават автографи навръх Свети Валентин в Grand Mall
Ники Илиев и Саня Борисова дават автографи навръх Свети Валентин в Grand Mall / снимка: livinglegendsmovie.com

Навръх Свети Валентин емблематичната артистична двойка Ники Илиев и Саня Борисова ще представи новия български игрален филм "Живи легенди" във Варна. Единствено в Grand Mall младото семейство ще раздава автографи.

Феновете могат да се срещнат с Ники и Саня от 18 ч. пред кино "Арена" преди началото на прожекцията. Час по-късно стартира и другото голямо филмово събитие във Варна - Седмицата на любовното кино.

"Живи легенди" е вторият филм на Ники Илиев, който след успеха си като актьор, се наложи и като сценарист и режисьор. Първият му филм "Чужденецът" спечели наградата на публиката на фестивала "Златна роза" във Варна и се превърна в хит със свежите си находки и разсмиващи ситуации. Новата лента разказва историята на трийсетгодишния банкер Павел, който изпада в кома и губи част спомените си за всичко след абитуриентския си бал. Той решава да възстанови своето минало, като се върне в родния си град и въвлече бившите си съученици в щури истории.

В премиерното заглавие Ники и Саня си партнират с популярните Орлин Павлов, Яна Маринова, Георги Кадурин. В българския филм участва и международна звезда - Микеле Плачидо - едно от големите имена на италианското кино, запомнен и у нас като комисар Корадо Катани от легендарния тв сериал "Октопод".

Час след срещата с Ники Илиев и Саня Борисова започва Седмицата на любовното кино. Операта "Турандот" от Пучини, брилянтно филмирана постановка на Кралската опера в Лондон от 2013 г., поставя началото на любовния филмов маратон.

В дните до 20 февруари на екран ще се завъртят харесвани от публиката романтични заглавия като "Дърти хлапета 2", "Давам им година", "Тайният живот на Уолтър Мити", както и 3D хитовете "Пърси Джаксън: Море от чудовища" и "Великият Гетсби". Още една продукция на Кралската опера в Лондон ще зарадва ценителите на 18 февруари - балета "Дон Кихот" по музика на Минкус.

Покани за специалните прожекции могат да се спечелят от Фейсбук страницата на Grand Mall или да се вземат лично от Пратениците на любовта, които ще бъдат на територията на търговския център на самия Св. Валентин - 14.02. от 15 до 19 ч., на 15.02. от 15 до 17 ч. и на 16.02. от 15 до 17 ч.