/ Ивелин Илиев, снимки: Фейсбук
До инцидента, при който млад мъж и приятелката му бяха пребити посред бял ден на варненски булевард, се стигнало след конфликт между пострадалите и биячите. Това разкри пред Дарик пострадалият Ивелин Илиев.

Пребиха мъж и приятелката му на светофар във Варна (СНИМКИ)

Към 14.30 часа на 16 януари Ивелин, приятелката му Катрин и нейна приятелка спрели с колата да заредят на бензиностанция на бул. „Васил Левски” в района на кв.”Чайка”. До тях спряло сиво „БМВ” с четирима млади мъже вътре. Докато Ивелин бил на касата, мъжете от „бавареца” отправили неприлични жестове към Катрин, на които тя oтвърнала.

След потегляне, на първия светофар двете коли се засекли една до друга. „Единият ми подвикна: „Слез да ти сваля очилата”. Не слязох, защото видях, че са четирима и нямаше смисъл да се бия с тях”, сподели Ивелин. 

Четиримата с „БМВ”-то тръгнали да следят колата му. Отново на бул.”Васил Левски”, но вече близо до Регионалната здравна инспекция, Ивелин и Катрин са нападнати докато чакат на червен светофар.

Стъклото на шофьорската врата е било счупено с метален бокс. Ивелин е бил изкаран от колата и удрян с юмруци и ритници, докато изпаднал в безсъзнание. В същото време с бокс е нападната и Катрин, на която са избити 4 зъба. След побоя биячите се качили в колата си и потеглили. 

Един от биячите е счупил с метален бокс стъклото от страната на шофьора.
снимка: Ивелин Илиев

Ивелин Илиев, снимки: Фейсбук

Ясен е регистрационният номер на колата, с която са били биячите. Сигнал до полицията са подали очевидци на инцидента. 

За нападателите си Илиев е научил, че се подвизават в кв.”Трошево” и употребяват наркотици. „Получих обаждане, че единият от тях е бил охрана на някакъв милионер, така че не знам какво да си мисля”, каза още пребитият мъж. 

От варненската полиция научил, че е установена самоличността на извършителите. От разследващите той научил още, че биячите му са варненци и вчера са били търсени на адрес. След като не са били открити, са обявени за общодържавно издирване. 

Пострадалите Ивелин Илиев и Катрин Йорданова
снимка: Ивелин Илиев

От случилото се Катрин е много стресирана, разкри Ивелин. Пребитият мъж и приятелката му са твърдо решени да съдят нападателите си.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК