Нацкин: Радвам се, че феновете продължават да ни подкрепят
Нацкин: Радвам се, че феновете продължават да ни подкрепят / Добри Атанасов

Според състезателя на "Черно море порт Варна" Ангел Нацкин,ако тимът утре играе по-концентрирано от началото до края ще вземе победата срещу "Академик" Бултекс.. В интервю за Дарик той сподели, че се радва, че вече играе толкова много време във всяка среща. Той изрази задоволство от сериозната подкрепа от страна на феновете.

"Това, че играя толкова много време ми харесва. Действа ми положително. В даден момент тази година заради по-малкото игрово време бях загубил някаква форма и сега първите мачове ми беше много трудно да издържам по 30-35 минути, че и по вече, и то два мача. Започнах да свиквам вече последните срещи и започнах да си връщам старата форма. Самото възстановяване след двата мача е малко по-трудно", коментира пред клубния сайт състезателят на "Черно море порт Варна" Ангел Нацкин.

 

"Ако влезем по-концентрирани в мача срещу „Академик” не би трябвало да имаме проблеми, но не трябва да играем само едно полувреме. Това ни е проблемът. И в двата мача със „Спартак „ и „Левски” мачкаме първото полувреме, а второто излизаме със съвсем различна концентрация и единият ни мач влиза в продължения, а в другия падаме в края.  Да, едната от причините е късата резервна скамейка, но от друга страна заради многото игрово време някои от състезателите не могат да поддържат една и съща концентрация цял мач", смята той.

 

"Не очаквам мачът ни с „Академик” да е по-лесен от този с „Левски”. Радвам се, че феновете продължават така здраво да ни подкрепят. Това е най-положителното нещо. По-пълна зала от изминалия мач, може би имаше само в началото на сезона", завърши Нацкин.