Иво Русев и Вилиян Денчев са съотборници и големи приятели
Иво Русев и Вилиян Денчев са съотборници и големи приятели / netinfo
Русев и Денчев пред
93591
Русев и Денчев пред
  • Русев и Денчев пред
„Иван Найденов е големият „виновник“ ние да сме в „Спартак“. Никога няма да забравя как, когато бях на 18 години, той ми даде шанс при мъжете в „Б“ група. Върнах се заради него. Освен добър треньор, той е и добър човек. Той е голям мотиватор. Успява някак да ни мотивира да играем при тези условия“, заяви при гостуването в „Морски гонг“ бранителят на варненския тим Вилян Денчев. Той бе гост в студиото заедно с нападателя Ивайло Русев. И двамата споделиха, че в момчетата отбора не вземат заплати, или премии, а играят единствено за удоволствие. 

„След мач единственият човек, който е до нас, независимо от резултата е треньорът Иван Найденов. Никой друг не се появява в съблекалнята, нито преди мач, нито след мач, нито по време на тренировка“, заяви Ивайло Русев. Запитан дали е оптимист за бъдещето на „Спартак“, нападателят отвърна: „Вече по-скоро не съм оптимист. Ако не се променят нещата, ако не играем поне в Трета лига, за мен това ще бъде краят. Това в областната група аз не мога да го нарека футбол. Единствено играя на това ниво само заради „Спартак“.
Но трети път случи ли се да играем в Областната, аз няма да го допусна със себе си, дори и с екипа на „Спартак“.  Достатъчно жертви направих за този отбор“. 

„Аз съм оптимист. Вярвам, че юни месец ще стане ясно всичко и ще има отбор“, с надежда заяви Вилиян Денчев.  
Чуйте целият разговор с Русев и Денчев в приложения звуков файл: