/ Национална лига футзал
В изтеглена среща от Националната лига по футзал „Черно море” надделя с 2-1 над „Черно море Мания”. Срещата, която се игра снощи в зала „Владислав” в комплекс Черно море бе последна и за двата тима в лигата. Успехът на „моряците” до голяма степен ще им гарантира второто място в крайното класиране. В момента преднината им пред третия „УНСС” е 4 точки.

Пламен Стойков: Играем силно срещу силните и не така срещу по-слабите

Столичани имат да изиграят още два мача. Предстоят им гостувания на „Варна сити” в събота и на ФК „Русе” в неделя. Ако шампионите не загубят срещу „УНСС” , това ще означава сребърни медали за „Черно море” без значение как ще завърши гостуването на столичани на русенци.

Футзал: "Варна сити" е новият стар шампион

В двубоя снощи Валентин Василев откри резултата за „Мания” с гол в 9-ата минута. Само 2 по-късно „моряците” изравниха с попадение на Никола Росенов. Победният гол за възпитаниците на Свилен Иванов падна в 24-ата минута. Разписа се Светлозар Табаков. Двубоят бе изключително оспорван и белязан с няколко греди.

Зрителите видяха и дузпа, отсъдена за фаул срещу Алексей Степанов. След изпълнението на Павлин Кузов-пистата топката срещна напречната греда. Много силен мач изнесоха вратарите и на двата тима Станислав Иванов (Черно море Мания) и Исмет Хаджиев (Черно море).