Феновете на "Спартак" няма да се спрат. Това е сигурно.
Феновете на "Спартак" няма да се спрат. Това е сигурно. / Добри Атанасов

На поредна проява на протест, в името на връщането на имотите на "Спартак" Вн, заложиха привържениците на клуба днес. Много мощна и многобройна агитка на спартаклии се събра пред шадраваните на общината, като този път те протестираха и под формата на демонстративни мачове първо между деца от школата на клуба, а след това и на настоящи и бивши  футболисти на "Спартак" от близкото минало.

Привържениците на Спартак Варна няма спирка
Добри Атанасов

Във втория мач се включиха Радостин Станев, Мартин Зафиров, Иво Георгиев, Мартин Зафиров, Антон Вълчанов, Златин Михайлов, Стефан Дончев, Иван Петров, Тодор Радомиров, Вилиян Денчев, Иво Русев и др.

Феновете на "Спартак" нямат спирка
Добри Атанасов

Съдия на двубоя беше изтъкнатият ни рефер от близкото минало Димо Момиров.По време на мачовете привържениците на "Спартак" мощно огласяха площада пред общината с познатия рефрен  "Спартак" ти си най-велик!", обединени в една кауза - да си върнат стадиона и имотите. Феновете блокираха и за кратко движението пред общината.Те дадоха ясно да се разбере, че ще водят тази битка докрай в името на любимия си клуб.

Привържениците на Спартак Варна няма спирка
Добри Атанасов


В утрешната спортна емисия по Дарик Варна ще чуете много интересно интервю с бившия вратар на "Спартак" Вн Радостин Станев,който е треньор на вратарите в "Славия". Радо, който  се вдигна от София, за да бъде за пореден път част от протеста на привържениците на "Спартак" Вн, каза много силни думи в това интервю.