Дарин Великов
Дарин Великов / Добри Атанасов
Старши треньорът на Черно море Тича Дарин Великов не скри разочарованието си от поражението от Академик София в Правец, като сдържа публичните обвинения към реферите, но техните решения определено оставиха горчивина във варненския щаб, съобщава BGbasket.com.
 
"Опитвам се възможно най-дипломатично да се изразя - не само това, но и това повлия на крайния изход. Ако имам нещо да казвам, то ще бъде във времето, не сега," каза за съдийството той.
Не мога да кажа, че сме подценили мача. Още в понеделник им казах, че това, че сме играли добре срещу Балкан, не трябва да ни заблуждава, това не беше победа. Ние сме си виновни, първите 20 минути отборът ни беше в нокаут, получихме 44 точки. Никаква успеваемост в нападение и трагични в защита. Не може да влизаме мача в 30-та минута. Ние не сме с такава класа, че да си позволяваме такива неща. Поведението ни през първите 20 минути бе много лошо. През седмицата се опитахме да предотвратим това нещо, явно не сме успели."Бяхме спечелили мача на края, по ред причини не го спечелихме. Не мога да съм доволен, като един взискателен треньор, само с 20 минути игра", коментира Великов.
bgbasket.com