Цветомир Панов
Цветомир Панов / ПФК "Черно море"
Цветомир Панов
100759
Цветомир Панов
  • Цветомир Панов
Десният краен бранител Цветомир Панов се вписа много добре към стила на игра на „Черно море” и вече за два мача има и реализиран гол в мрежата на „Славия”. С привличането на бившия играч на  „Лудогорец” вече има много повече скорост и острота на десния фланг, заради афинитета му към офанзивната игра. 
Цветомир Панов сподели в интервю за „Морски гонг” по Дарик очакванията си за утрешния мач между „Черно море” и „Лудогорец”.

„Смятам, че можем да изненадаме „Лудогорец”. Фактите показват, че „Черно море” играе много силно в домакинските мачове.  Друг фактор, който ще повлияе е психологическото състояние на двата отбора. Ние загубихме последната си среща и ще излезем пределно мотивирани в следващия мач. „Лудогорец” направиха две поредни равенства. При тях напрежението е по-голямо, тъй като на всяка цена трябва да вземат точки в преследването на първото място”, 

Запитан за това кой е най-опасният футболист в „Лудогорец”, за който трабва да внимават в защита „моряците”, Панов отвърна: „Много са опасните футболисти. И Вандерсон, и Лукоки, и Кешеру, който е най-добрият нападател за мен. Не трябва да му даваме да се възползва от ситуации, при които може да отбележи. 

Чуйте цялото интервю с Цветомир Панов в приложения звуков файл.