/ ПФК
"Черно море" излиза тази вечер на стадион "Ивайло" срещу "Етър" в среща от 4-ия кръг на Първа професионална лига. Двубоят е с начален час 18:15. Варненци ще трябва да се реабилитират за разгромната домакинска загуба срещу "Септември". Срещата е поверена на Неделчо Гаджалов. 

Панайотов: "Радвам се, че съм част от "Черно море"

"Предстои ни труден мач с Етър. Съперникът успя да си запази отбора, опитва се да играе добър футбол, а и двубоят е на техен терен. Трябва да се вземе предвид и загубата ни от Септември у дома. Със сигурност това е най-тежкият мач в моята кариера, като резултат и като представяне.

Не толкова ни притеснява спортно-техническият, колкото психологическият фактор от тази загуба. Нормално е аз като треньор да съм напълно отговорен за поражението”, коментира треньорът Илиан Илиев за клубния сайт.

Ясна групата на "Черно море" за мача с "Етър"

"Остава ни да се вдигнем психологически. Качествата ги имаме, подготвени сме, трябва да отидем и да изиграем един добър мач с Етър, и да търсим трите точки”, завърши наставникът на Черно море.
Специалистът ще може вече да разчита на Радослав Василев, Мартин Костадинов, както и на Емил Янчев, които намериха място в групата.

Групата на Черно море: Благой Макенджиев, Иван Дюлгеров, Илиас Хасани, Мартин Костадинов, Емил Янчев, Мирослав Енчев, Атанас Зехиров, Кононго, Георги Илиев, Н`Донгала, Дани Кики, Мехди Фенуш, Петър Витанов, Патрик, Жоржиньо, Георги Божилов, Мартин Минчев, Радослав Василев.
ПФК Черно море