Младшата на „Черно море” загуби от „Спартак” Пд
Младшата на „Черно море” загуби от „Спартак” Пд / Добри Атанасов

Загуба с 1-2 от гостуващия „Спартак” Пд инкасираха юношите-младша възраст на „Черно море“ в среща от 27-я кръг на Елитната ни футболна група до 17 години.

Първото полувреме на срещата не предложи особено зрелище на около стотината привърженици на стадиона под Аспарухов мост, като положенията липсваха и пред двете врати, съобщава официалният сайт на варненци.

След почивката „моряците“ излязоха сякаш преобразени и показаха активност в началото на частта, въпреки кадровите проблеми, които ги тормозят. Това доведе и до попадение във вратата на гостите, дело на Мартин Станков, който се разписа в 54-та минута. Голът сякаш успокои варненци, които намалиха оборотите и бяха наказани за това. Само две минути след като бяха повели в резултата домакините допуснаха изравняване при една контраатака, допускайки груба колективна грешка в отбрана. С наближаването края на двубоя „моряците“ се впуснаха в атаки, но контрите на гостите носеха сериозни заплахи и се наложи Иван Дюлгеров да спасява своите на няколко пъти. В крайна сметка стражът на варненци нямаше какво да направи в 76-та минута, когато „Спартак“ (Пловдив) отбеляза, за да се поздрави с трите точки, информира още официалният сайт на „моряците”.

„Черно море“ 17: Иван Дюлгеров, Кирил Радев, Ивелин Маджаров, Кристиан Арсовски, Добромир Добрев, Никола Тодоров, Влад Михайлов (Асен Василев), Мартин Станков, Данаил Димов (Дейвид Венциславов), Даниел Димов (Георги Георгиев), Калоян Диев

 

В неделя на „моряците“ им предстои тежка визитата в столицата, където ще се изправят срещу тима на ЦСКА.