/ DarikNews.bg, архив

58-годишен шофьор и с година по-младата му спътница пострадаха, след като лека кола „Пежо” се преобърна на пътя Варна – с. Оброчище, преди "Чатал чешма". Катастрофата е станала вчера около 11:35 часа, съобщиха от варненската полиция.

Водачът карал с несъобразена с пътните условия скорост (мокър асфалт), загубил контрол над автомобила, напуснал пътното платно и се преобърнал в крайпътна канавка. Двамата пострадали са с контузии.

Лека кола блъсна кон, шофьорът загина

Лек автомобил „Рено” се преобърна на магистрала „Хемус”, в района на Девня и в платното в посока Шумен. Инцидентът е станал вчера около 8,30 часа. 63-годишният шофьор загубил контрол над машината и тя се преобърнала вдясно от пътя. Пострадала 57-годишна жена, пътуваща в автомобила, която е получила контузия на главата.

Заради невнимателно шофиране по мокрия асфалт вчера във Варненско са станали още две катастрофи.

Обявиха червен код за поройни дъждове в Бургас, лошо време в цялата страна

39-годишна варненка с „Рено” излязла от пътя и забила колата в две дървета на пътя от с. Аврен за Варна, в местност Харамията. Вледствие на удара вчера по обяд  жената е получила комоцио.

Два „Мерцедес”-а се удариха снощи около 20,00 часа на магистрала „Хемус”, в района на Аксаково и в посока Варна. Зад волана на едната кола бил 26-годишен от Преслав.

Поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, той застигнал и блъснал отзад движещ се пред него автомобил. Пострадал е 32-годишният водач на ударения автомобил, който е получил съчетана контузия на гръден кош и лумбална област, със съмнения за фрактура на прешлен.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК