Дарик пак бие на футбол, ред е на МСАТ
Дарик пак бие на футбол, ред е на МСАТ / netinfo
Отборът на Дарик се класира за полуфиналите в турнира по минифутбол за журналисти “Позвънете Къп”. Снощи селекцията на радиото, подкрепена от колеги от Wave radio и БТА, пречупи съпротивата и на Телевизия “Варна”. Мачът завърши 1:0, като тимът ни пропусна да вземе по-убедителна победа.

В предните два мача от група “А” на турнира Дарик би радио “Варна” и организаторите от “Позвънете”, съответно с 1:0 и 2:1, и така завърши първи в групата с пълен актив от 9 т.

Турнирът се провежда за втора поредна година, като мачовете се играят в зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта. Резултатите от втория ден на “Позвънете Къп”:

Група “А”

Дарик – ТВ “Варна” 1:0

"Позвънете" - Радио "Варна" 2:2

Група “Б”

Сборен отбор - РТВЦ "Варна" 2:4

МСАТ - "Черно море" 0:0

РТВЦ "Варна" - "Черно море" 3:0

МСАТ - Сборен отбор 6:1

За полуфиналите се класираха и 3 “телевизионни” отбора. В първия Дарик ще срещне миналогодишния победител в турнира МСАТ, а във втория Телевизия “Варна” ще играе с РТВЦ “Варна”. Мачовете започват в 19 часа тази вечер.

Победителите се изправят един срещу друг в големия финал от 21 часа. Преди това – от 20.30 е малкият финал. В 20 часа пък ще се играе демонстративен мач между сборен отбор от журналисти срещу представители на Спортна зала.