Черно море надигра Локомотив София
Черно море надигра Локомотив София / gong.bg

Наставникът на Черно море Стефан Генов заяви, че тимът му се забавлявал през второто полувреме на мача срещу Локомотив София във Варна. Домакините спечелиха безпроблемно трите точки след 3:0 на стадион „Тича".

„Мисля, че се получи един добър мач. Наистина, не започнахме агресивно както исках, но си имаше причини за това. Имам предвид, че в началните минути играта се накъсваше прекалено много. Имаше много лежане от страна на гостите, може би основателно. Това прекъсване наруши нашия ритъм на игра", коментира Генов.

„Все пак отбелязахме гол в края на първото полувреме, това ни успокои и през второто полувреме се забавлявахме. Това е най-малкия резултат, с който победихме. Видяхте, че имаше още много положения, които трябваше да реализираме, но и 3:0 е добър резултат", добави наставникът на Черно море.

Старши треньорът на Локомотив София Антон Велков заяви, че няма от какво да бъде доволен след загубата с 0:3 от Черно море.

„Борбата ни да излезем от тази тежка ситуация си личи и в играта ни. Няма от какво да бъда доволен в играта ни. Вече сме доста позатиснати от обстоятелствата", коментира наставникът на Локомотив.

„Вече и опитните хора не са в това състояние, в което трябва. Този гол в края на първото полувреме ни прекърши амбициите", добави старши треньорът на софиянци.

„Не играехме толкова лошо. Липсваха ни голово положения. Не можеш да се надяваш да победиш, ако нямаш голови положения. Черно море победи заслужено", каза още Антон Велков.