Бюджетните коли на GRAND AUTO 2013
Бюджетните коли на GRAND AUTO 2013 / Great Wall Voleex C10

Една от знаковите продажби на Grand Auto 2013 стана първият за Варна Fiat 500, който направи премиера на лимитираната си серия, разработена специално за българския пазар. Като типична дамска кола той е в забелязващия се цвят розов металик, по-скоро пепел от рози, и с автоматична скоростна кутия. Вариантът с механичната скоростна кутия струва  18 200 лв., а цената на автоматика, който беше продаден от Ауто Италия ЕАД на дама от Варна, е 21 717 лв.

Бюджетните коли на GRAND AUTO 2013
netinfo

Fiat 500 Pink

На изложението може да се види и Fiat 500 L - универсален автомобил, който с уникалния си за класа просвет от 20 см. може да се кара и по черен път. Цената му е 31 830 лв.  Само за 20 720 лв. може да се купи Fiat Panda.

Бюджетните коли на GRAND AUTO 2013
netinfo

Fiat Panda

Бюджетният шампион на изложението е Great Wall Voleex C10, представен от Варна Моторс ООД. Оранжевият мъник се предлага на рекордната цена  15 990 лв. Той е компактен пътнически автомобил, който съчетава атрактивен дизайн, качество и технологии, следващи актуалните тенденции в световното автомобилостроене. Интериорът на автомобила е добър баланс между съвременен дизайн, функционалност и комфорт. А благодарение на гъвкавите решения за седалките вътрешното пространство в купето е впечатляващо оползотворено. Автомобилът е с топ ниво на оборудване, включващо климатик, централно заключване, аудио система с MP3, лети джанти, електрически стъкла, електрически огледала и електрическо сгъване, фарове за мъгла, заден паркинг асистент и сервоуправление.

В най-ниските ценови нива се цели и  Suzuki с Alto, предлаган от Миркат ООД само за 17 600 лв.

Бюджетните коли на GRAND AUTO 2013
netinfo

Suzuki Alto

От Citroen правят също интересно предложение, попадащо под 20 000 граница - Citroen C 3 Perfect. Версията 1.4 е на цена 19 900, осигурена от Автомотор Варна АД.

Бюджетните коли на GRAND AUTO 2013
netinfo

Skoda Rapid

Най-изгодният автомобил от Skoda е Citigo,който във версия  Elegance 1.0 Mpi струва само 18 758 лв. На Grand Auto 2013 премиерата за Варна направи новата Skoda Rapid Spaceback във верия Elegance 1.6 TDI-CR, която със своя свеж и динамичен стил е ориентирана към младежи и семейства. Дизайнерският език на модела е изчистен, а предложеното пространство задава нови стандарти в сегмента на компактните автомобили хечбек, подкрепени и от практичните Simply Clever решения. Рапид Спейсбек се предлага с четири бензинови и два дизелови вигателя, с мощности от 75 до 122 к.с. Експонираният във Варна от Еуратек Ауто ООД модел е с цена 34 797 лв.

Dacia е сред утвърдените на българския пазар автомобили в нискоценовия сегмент. Актуалното предложение на марката е новата Dacia Logan MCV, която обещава максимална функционалност в своя клас. Тя има 5 места за пътниците и 573-литров багажник, който в комбинация с делимата задна дава добро пространство за багаж. Достъпът до багажника е улеснен от ниския праг. Новият поливалентен автомобил от Dacia, предлаган във Варна от Ауто Експрес ООД, идва на цена 20 681 лв.

Бюджетните коли на GRAND AUTO 2013
netinfo

 

Renault Clio

Френският концерн Renault се представя чрез Алианс Ауто Варна ООД Clio 4 на също много добра цена - 21 225 лв. Новото Clio предлага две нови вградени мултимедийни системи: Media Nav или Renault R-Link според нивото на оборудване. Широката гама от двигатели отговаря на нуждите на широк кръг клиенти като им предлага нисък разход на гориво и намалени CO2 емисии. Режимът ECO2 съчетава в себе си екология и икономия.

Peugeot заявява амбицията на френската марка да печели нови пазари с новия Peugeot  301, представен от София Франс Ауто-Варна ЕАД. Той е създаден за широк кръг клиенти на достъпните триобемни модели. Дизайнът на 301 използва стилистичните кодове на марката, а в основата на концепцията му стои изискването за сигурност. Вносителите уверяват, че 301 е подходящ дори за некачествени пътища. Моделът идва с гама бензинови и дизелови двигатели последно поколение, с мощности от 71 до 115 к.с. Peugeot  301 на изложението е на цена 19 700 лв.

Бюджетните коли на GRAND AUTO 2013
netinfo

Peugeot  301

Традиционната за българските градове Opel Corsa е представена от Булвария Варна във версия  1,4 Active на цена от 27 283 лв. Всъщност марката има още по-бюджетно предложение - Opel Adam 1,2 Jam, който струва само 25 500 лв. и е удобно решение за ходене на покупки.

Новият Ford Fiesta – най-продаваният малък автомобил в България, Европа и света през 2012 г. , идва на изложението оборудван с 1.0-литровия бензинов, 3-цилиндров EcoBoost агрегат, признат за световен двигател на 2013 и 2012 г. Иновациите включват новата SYNC технология, която позволява управление на смартфона с лесни гласови команди, в комбинация със системата за аварийна помощ, която автоматично набира телефон 112 в случай на инцидент и на местния за страната език (системата „говори“ и български) съобщава GPS координатите на автомобила, вида на удара и др. Новостите продължават с безключова за стартиране на автомобила и системата Active City Stop, предотвратяваща сблъсъци с ниска скорост. Новата Fiesta постигна 83% за цялостна защита и 5 звезди на Euro NCAP. Цената на изложения във Варна от Мото-Пфое ЕООД автомобил е 33 759 лв.

Сред малките азиатските градски легенди се откроява новата Micra от Nissan. Тя вече се предлага в няколко модификации, като отличителният стил и високо ниво на сигурност са застъпени в най-висока степен при модификацията Tekna Plus, оборудвана с ESP, TCS, 6 връздушни възглавници, интелигентен ключ и по-мощен двигател. Моделът на Micra на изложението, който е пълен с високи технологии, се продава от вносителя Мавро – ВМ за 27 200 лв.                                                            

Бюджетните коли на GRAND AUTO 2013
netinfo

Nissan Note

Още едно изгодно предложение пристига от Honda  - Jazz. Версията 1.2 Trend MT се предлага от Бултрако Мотоорс ЕАД - клон Варна на цена 27 210 лв.

KIA Rio идва от Киа Моторс България АД на цена от 28 457 лв.

Компактен, пъргав, забавен за каране и с нисък разход на гориво е новият модел на Mazda 2. Той впечатлява със спортна визия, но и с изключителна икономия на гориво, без да прави компромис с удоволствието от шофирането. Предлага динамично поведение на пътя и подобрена спирачна сила. Познавачите твърдят, че Mazda 2 сега е по-лека, по-здрава и по-прецизна от всякога. Икономична и екологична кола изразходва само 5.1 литра бензин на 100 км при смесен цикъл, а CO2 емисиите са едва 115 г/км. На Grand Auto най-евтиният експонат на вносителя Експрес Кар ООД от модела Mazda 2 - 1,5 102 AT Impulse е с цена 28 480 лв.

Сред изгодните азиатски предложения е и Hyundai i20 FL от вносителя Технокар ЕООД. Фейслифтът е представен с цена от 28 990 лв. Оборудван е с бензинов 4-цилиндров двигател с работен обем (см3), 1248 куб. см и механична 5-степенна скоростна кутия. Обещава впечатляващ комбиниран разход от само 4,9 л на 100 км и 114 г/км емисии на СО2.

Grand Auto 2013 продължава до 20.10.2013. Официалният застраховател на изложението е ЗАД Армеец, а официален лизингодател е УниКредит Лизинг. Входът на изложението е безплатен за всички посетители на Grand Mall.