балет
балет / Държавна опера Стара Загора
Държавна опера-Стара Загора организира занимания по Класически балет за възрастни.
 
Примабалерината Силвия Томова – художествен ръководител на балета на Държавна опера-Стара Загора и първите солисти на трупата ще ръководят класовете.
 
Силвия Томова има и дългогодишен опит като инструктор по класически балет за възрастни, водила е курсове в София, а сега за първи път в Стара Загора.
 
Заниманията по  класически балет за възрастни ще се провеждат от месец февруари /първи занятия 6 и 7 февруари/ всяка събота и неделя от 11:00 до 12:00 ч. в балетна зала на Държавна опера-Стара Загора при спазването на задължителните противоепидемични мерки. Необходимо е леко облекло – клин и удобна тениска.
 
Обичате балета, възхищавате се на красотата и изяществото на това неземно изкуство. Не сте си и помисляли, че е възможно да влезете в залата „на клас” и да се почувствате като балетен артист. Сега Държавна опера-Стара Загора ви дава този шанс. Балетът може да бъде полезен на всеки, който желае да опознае тялото си, да подобри координацията и гъвкавостта си, да придобие уверена и стабилна стойка и по-добра осанка. Със сигурност ще се почувствате окрилени и щастливи, защото правите нещо важно за своята по-добра физическа форма, вдъхновени от любимото изкуство.
 
За допълнителна информация и предварително записване - тел.0885878630 и 0888826450