В Казанлък празнуваха Коледа и на два езика
В Казанлък празнуваха Коледа и на два езика / netinfo

С коледна молитва и обреден хляб започна коледното тържество за децата от частната езикова школа в Казанлък, с ръководител Теодора Атанасова.
Деца и родители за пореден път се събраха заедно, за да отпразнуват светлия празник.
Според желанията на участниците Коледата бе компилация от български и английски песни, разкази и коледни притчи, с което възпитаниците на Теодора Атанасова показаха за пореден път, че владеят прекрасно езика на Шекспир. Друга цел на двуезичното тържество бе да се демонстрира коледния дух по света, където красивите думи, казани на различни езици, звучат еднакво мило и вълнуващо.


Нашата цел и този път беше да докажем ,че в екип работим по-ефективно и да изкажем на глас мисълта , че не е нужно да сме добри само на Коледа, а да бъдем себе си и добри винаги, заяви в специалното си коледно послание - писмо пред деца и родители Теодора Атанасова.


На финала, като за Коледа за всички под елхата имаше подаръци: децата зарадваха своите родители с ръчно изработени картички , надписани с вълнуващи послания.
По една истинска приятелска прегръдка, която да остави топъл спомен от събитието, получиха възпитаниците на школата от своята преподавателка Теодора Атанасова.