Специален сайт ще популяризира Стара Загора
Специален сайт ще популяризира Стара Загора / DarikNews.bg Николина Пенчева

„Младите хора в политиката" е темата на Зимен университет, който се провежда през почивните дни на Старозагорските минерални бани. Семинарът е организиран от младежката структура на ГЕРБ в Стара Загора.

„Целта на такива форуми е да чуем идеите и предложенията на младите хора, техните коментари. Така възникна идеята да се създаде специален сайт за Стара Загора, за да се популяризира нашия град", коментира евродепутатът Илиана Иванова. Тя допълни, че трябва да се събере доста информация, но младежите са проявили инициатива, за да може да се повиши интереса към града ни.

„Това, което виждам в Стара Загора показва, че има младежи, които се интересуват, имат идеи и искат да ги реализират. Старозагорската организация е една от най-активните и най-работещите в страната", каза още Илиана Иванова.

Тя допълни, че предвижда да открие още два информационни центъра в страната - във Велико Търново и в Кюстендил.

На откриването на Зимния университет, освен евродепутатът Илиана Иванова, присъстваха депутатите от ГЕРБ Нели Калнева, Недялко Недялков и Иван Колев, както и общинският председател на партията Емил Христов.