/ Община Стара Загора
Проведе се Общо събрание на членовете на Търговско-промишлена палата-Стара Загора. На събранието се прие отчета на Управителния и Контролния съвети за дейността на Палатата, също така и насоките и бюджета на организацията.

Откриха нова високотехнологична производствена линия в Стара Загора

Представиха се новите проекти и дейности в подкрепа на бизнеса, както и предстоящи събития с участие на Палатата.

Търговско-промишлена палата
община Стара Загора

Адвокат Мариана Илчева, председател на Центърът за медиация към Търговско-промишлена палата - Стара Загора разказа за основните принципи и ползи от медиацията за бизнеса и обяви предстоящото  обучение за медиатори.
 
Като основни акценти на бъдещата дейност на Палатата бяха определени утвърждаването и разширяването на позициите на Палатата като център за информация, консултации и активно съдействие на бизнеса.

Търговско-промишлена палата
община Стара Загора

След събранието, в неформална обстановка на чаша вино, членове и партньори на палатата обсъдиха нови възможности за партньорство.
 
На събранието, освен членове на Платата присъстваха като гости много представители на партньорски институции и организации - на Областна администрация, Община Стара Загора, Омбудсмана на Стара Загора, Тракийски университет, Регионалното управление на образованието, директори на професионални гимназии Регионален исторически музей, Обществен дарителски фонд и други. Председателят на Палатата Олег Стоилов поздрави присъстващите и благодари на гостите за чудесното партньорство.