Предлагат Нено Влайков за зам. председател на Съвета в Казанлък
Предлагат Нено Влайков за зам. председател на Съвета в Казанлък / Иван Бонев- Казанлък Инфо

Председателят на Предизборния щаб на ГЕРБ в Казанлък от последните местни избори и активист на партията Нено Влайков да бъде избран за заместник-председател на Общинския съвет на Казанлък.  Влайков е и настоящ общински съветник от ГЕРБ.


С дискусия по това предложение на председателя на местния законодателен орган Николай Златанов ще започне поредното заседание на Общинския съвет в града на розите. Като мотив за направеното предложение Златанов изтъква необходимостта от подпомагане на неговата „оперативна работа", тъй като се разглеждат „широк спектър от въпроси".
По време на започващото утре заседание на Общинския съвет в Казанлък, градските старейшини ще разглеждат предложения от кмета на общината Галина Стоянова, свързани с участието на общината в проекти по оперативни програми на ЕС, по проект „Красива България", по оперативна програма „Околна среда и водите".


Съветниците ще дискутират и предложените промени в Наредбата за местните данъци и такси в община Казанлък. Внесените промени предвиждат увеличение на таксите за гробните места, детски градини, както и на всички останали такси, които се събират от общината. Голяма част от административните услуги, предоставяни от общинската администрация също ще са нови цени, ако се приемат новите предложения.