Павлина Делчева
Павлина Делчева / netinfo
Павлина Делчева е два мандата на поста
С Почетен знак на Общинския съвет в Стара Загора бе отличена Павлина Делчева за успешната й работа през двата мандата като омбудсман.
 
През последните осем години тя заемаше длъжността обществен посредник на Стара Загора и ще изпълнява функциите си до обявяването на конкурс от местния парламент.
 
„Благодаря за доверието през тези години. Щастлива съм, че работата ми е оценена”, сподели Делчева и пожела здраве и сила на всички, за да взимат мъдри и смели решения. Омбудсманът благодари на Общинския съвет с мандат с мандат 2007-2011, които направиха първия избор през 2009 година, на Общински съвет 2011-2015, който препотвърди този избор.
 
Дългият и успешен път, който извървяхме с гражданското общество на Стара Загора, е най-големият успех през  двата мандата според Павлина Делчева, която ще бъде гост в предаването на Дарик Стара Загора на 26 май.
 
Пламен Енев от НФСБ положи клетва като общински съветник. Той зае мястото на Гергана Микова, която е новият областен управител. Тя също получи почетния знак на Общинския съвет, а на мястото й като председател на Постоянната комисия за борба с корупцията и предотвратяване и установяване на конфликт на интереси, бе избрана Даниела Лекина от БСП.