/ ThinkStock/Getty Images
Омбудсманът Надежда Чакърова и екипът й са на разположение за юридически консултации, повишаване на правната култура и съдействие на хората от Общината на тел: 0885/ 90-12-64, интернет страница и електронни пощи: ombudsman@starazagora.bg, ombudsmansz@abv.bg
Омбудсманът на Стара Загора Надежда Чакърова и екипът й са на разположение за юридически консултации, повишаване на правната култура и съдействие на хората от Общината на тел: 0885/ 90-12-64, интернет страница и електронни пощи: ombudsman@starazagora.bg, ombudsmansz@abv.bg. 

Старозагорският омбудсман с допълнителна електронна поща за удобство на гражданите

Омбудсманът Надежда Чакърова изпраща препоръка към ОбС за осигуряване на линия за професионална безвъзмездна психологическа подкрепа за съгражданите си със съдействието на Дружеството на психолозите в града.

Омбудсман Стара Загора

"В динамичното време, в което живеем, смятам за необходимо да се осигури на хората всякакъв вид подкрепа- юридическа, психологическа, всякакъв вид. Силно вярвам в солидарността, отговорността Ви към установените ограничителни мерки за неразпространяване на коронавирус, съпричастност към уязвимите групи и съм с благодарност и възхищение към приноса на компании и частни лица, с които ежедневно доказваме, че сме общност.

Кметът Живко Тодоров: Ще помогнем на хората в нужда

Лекомислено поведение днес няма да помогне на никого, пазете себе си и хората около вас - здрави и силни, за да преминем и през това предизвикателство с цялата си вяра в бъдещето", 
призовава Надежда Чакърова.