/ ThinkStock/Getty Images
Жена се подхлъзнала пред входа на търговски обект на бул. „Цар Симеон Велики“ заради непочистен скреж. Съставен е констативен протокол. На горещия телефон са получени сигнали за силен шум от строителни дейности в жилищни сгради, както и силна музика от ледената пързалка в района на Плувния басейн.
 
На горещия телефон: Оплаквания от водачи на автобуси, незаконно сметище край Сулица

Извършена е проверка по сигнал за образувано сметище в източната дъга на околовръстното шосе на Стара Загора. Установено е, че отсечката е част от републиканската пътна мрежа, а прилежащите терени са в компетенцията на областната пътна агенция. 
 
Водачи от градския транспорт отново подминават спирки

За бездомни кучета
е съобщено около Съдебната палата и в кв. „Железник“. Информацията е насочена към Общински приют за безстопанствени животни. Мъж от кв. „Лозенец“, собственик на куче, порода „Каракачанска овчарка“, е подал сигнал, че животното се е откъснало от синджира, с който е било вързано, и е ухапало съпругата му. 
 
На горещия телефон: Сигнали за бездомни кучета, силна музика и премахване на опасни дървета и клони

След получени обаждания на Горещия телефон е извършен ремонт на улично осветление, светофарни уредби, паркомати. Отстранени са изсъхнали и паднали клони от дървета. На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800/ 157-37, от 26 до 29 ноември, са отчетени близо 80 сигнала.