Ден на отворените врати
Ден на отворените врати / netinfo
В Деня на отворените врати с тях се срещна областният управител Гергана Микова
Ученици от основни и средни училища от 10 общини на Старозагорска област гостуваха в областна администрация по повод 20-годишнината от създаването й.
 
Младежи от Стара Загора, Казанлък, Чирпан, Мъглиж, Гурково, Николаево, Братя Даскалови, Раднево, Павел баня и Мъглиж участваха в Деня на отворените врати, организиран от областния управител Гергана Микова. 

Ден на отворените врати
netinfo


Тя запозна учениците със структурата и приоритетите на Областната администрация, след което те отблизо имаха възможност да наблюдават работата на експерта „Връзки с обществеността“, на директора на Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост“, на служителите в деловодството на администрацията и на отдела по отбранително-мобилизационна подготовка.
 

Ден на отворените врати
netinfo


Най-голям интерес предизвика посещението в кабинета на областния управител, където младежите зададоха много въпроси.

Ден на отворените врати
netinfo

 
Областният управител връчи на участниците в Деня на отворените врати поздравителни адреси.

Ден на отворените врати
netinfo


„Днес вие успяхте да видите малка част от нашата работа. Дано това, което видяхте тук, да ви е било полезно и да ви е харесало. Ще се радвам, ако умни, амбициозни и усмихнати млади хора като вас влязат в българските администрации и държавни институции след завършване на образованието си. Много се надявам, че където и да учите по света, ще пожелаете да се върнете в родината си, защото България има нужда от вас“, каза областният управител Гергана Микова.   

Ден на отворените врати
netinfo