Кметът: Нямам амбиции за втори мандат
Кметът: Нямам амбиции за втори мандат / Община Стара Загора
Кметът: Нямам амбиции за втори мандат
36525
Кметът: Нямам амбиции за втори мандат
  • Кметът: Нямам амбиции за втори мандат

Нямам амбиции за втори мандат като кмет, коментира за Дарик проф.Светлин Танчев. „За мен е важно да довърша мандата си. Поел съм отговорности и се надявам да изпълня ангажиментите си".

Отиващата си 2010 година кметът определи като трудна, но и успешна за Община Стара Загора, най-вече заради реализираните проекти или тези, които са в процес на осъществяване. Сред най-големите постижения кметът посочи цялостния ремонт на училища и детски градини в общината по проекта „За децата на Стара Загора-с отговорност и любов". „Не ни достигнаха финансови ресурси, за да продължим строителството на ул. „Капитан Петко Войвода".

2011 година ще премине под знака на предстоящите избори. Безспорно този факт ще даде своето отражение, но аз не обвързвам задачите, които така или иначе трябва да изпълняваме с изборите, коментира проф. Танчев.

„Следващата година ще бъде не по-малко трудна от настоящата. Изискванията и очакванията към нас са големи. Опитвам се да бъда реалист, защото ако стъпим на оптимизма, сигурен съм, че ще допуснем грешка".

Цялото интервю с кмета проф. Светлин Танчев може да чуете в прикачения звуков файл.