Казанлъшки стилист с 8-ми музикален албум
Казанлъшки стилист с 8-ми музикален албум / kazanlak.com

С пореден, 8-ми албум ще зарадва своите почитатели и клиенти казанлъшкият стилист и певец Станимир Нанчев- Стенли. Албумът му от 8 популярни коледни песни излиза в навечерието на Коледните празници. В него, освен най- известените в света коледни песни, Стенли е включил и една своя авторска песен.

Записите на песните са направени в казанлъшко студио, с помощта на Павел Буюклиев, а обложката на корицата на диска е дело на фотографа Живка Нанчева. Паралелно с коледния си албум, Стенли подготвя и друг албум, с песни на на иврит, с който ще участва на фестивал пред юли в Пазарджик, посветен на еврейската песен.

Покрай коледните музикални вълнения около премиерата на новия си албум, стилистът Станимир Нанчев продължава и активната си работа в кампанията, чийто своеобразен идеолог стана той - "Надеждата е красива".

Кампанията е за изработка и даряване на перуки на хора с различни онкологични заболявания.
Щастлив съм, че каузата се прегърна от много мои колеги -стилисти от цялата страна, които също изпращат коси за изработка на перуки, каза за Дарик Стенли Нанчев. До момента само той е подарил над 400 перуки на нуждаещи се пациенти от различни възрасти. Най - младият му клиент за перука е 7 годишно момиченце с автоимунно заболяване, водещо до пълно обезкосмяване, а най- възрастният - 80-годишна жена. 10 от клиентите на Стенли, дарили свои коси или средства за изработката или закупуването на перука за нуждаещ се са сред късметлиите, получили от специалния бутиков календар на кампанията "Надеждата е красива". В календара със своя страница участва и казанлъшкият стилист.

"Надеждата е красива" в национален мащаб бе подкрепена и от кмета на София Йорданка Фъндъкова. Националният омбудсман Мая Манолова също е заявила подкрепа за каузата.

Казанлъшкият Стилист Станимир Илчев-Стенли е известен сред клиентите и почитателите си с музикалните си превъплъщения, на които е верен вече 23 години. Първият албум на коафьора се появява в средата на 90-те години на миналия век.