награди
награди / netinfo
На официалната церемония в столицата на връчването на Балканските награди за туристическа индустрия BATI Община Казанлък бе наградена в категорията „Туристическа дестинация“. Красивата статуетка прие казанлъшкият бизнесмен в сферата на ресторантьорството Антон Каракоев, член на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите в Казанлък.

Финалисти в четвъртия конкурс за Балканските награди за туристическа индустрия бяха общини, туристически компании и хотели от България, Турция и Македония. Красивата Долина на розите и на тракийските царе бе високо оценена заради все по-големия туристически поток, привлечен от културно-историческото наследство. 

Казанлък получи заслужените аплодисменти на специалните гости на церемонията - посланици на държави от Балканите, депутати, представители на държавните институции и на браншовите организации, медийните партньори на събитието. 

BATI фокусират вниманието върху успехите на общините, хотелиерите, туристическите агенции и мениджърите, които устойчиво развиват най-важния сектор на Балканския полуостров – туризма.