младежи кампания
младежи кампания / община Стара Загора
Превантивно-информационният център по зависимости, съвместно с доброволците от Младежки доброволчески клуб „Дарители на надежда“, организира кампания „Великден в сърцата“ .
 

младежи кампания
община Стара Загора

                                                                          
От 12 до 21 април  доброволците подкрепиха Националната кампания „Великден за всеки“ под патронажа на омбудсмана Мая Манолова, включвайки се в инициативата за подпомагане на българските пенсионери. Те отделиха по няколко часа от свободното си време, за да насърчават, подтикват, убеждават хората, пазаруващи в голям магазин, да закупят хранителни продукти и да ги дарят за каузата – да се помогне на нуждаещи се възрастни хора, за да е пълна трапезата им и да има радост в душите и сърцата им в светлите Великденски дни.      

младежи кампания
община Стара Загора

 
По време на Великденското ателие, доброволците боядисаха пъстроцветни яйца, изработиха весели шарени кошнички за тях,  сувенирни великденски яйца, малки поздравителни картички, подготвиха празнични пакети с великденски яйца, козунак, курабии. 

младежи кампания
община Стара Загора


Младежите зарадваха 10 самотни възрастни хора, потребители на услугата „Домашен социален патронаж“ в Стара Загора, които изненадаха и зарадваха с празнични дарове и внимание по време на „Коледната кампания „Доброто сърце на Коледа“.