ГЕРБ с пълна листа от 37 кандидати за общински съветници в Казанлък
ГЕРБ с пълна листа от 37 кандидати за общински съветници в Казанлък / ГЕРБ

С пълна листа от 37 кандидати за общински съветници ГЕРБ участва на изборите за местна власт в Казанлък. Партията издигна възможно най-подготвените и подходящи личности, които ще работят за развитието на общината в следващите четири години. ГЕРБ заложи на онези, които ще бъдат близо до казанлъчани и ще направят възможно най-доброто за тях. Заложи на хора, готови да покажат своите професионализъм и експертност.„Все личности авторитети, които знаят как да реализират идеите си, а хората да получат най-доброто за мястото, където живеят. Личности, които знаят как да постигнат успех. Личности - професионалисти, доказали се във всички сфери на обществения живот", така кандидатът за кмет втори мандат на община Казанлък и водач на листата на общински съветници Галина Стоянова определи кандидатите на ГЕРБ за Местния парламент.

При структурирането на листата, за ГЕРБ в града на розите водеща бе идеята, че задължително трябва да е на лице синхронът между изпълнителната власт и Общинския съвет. Листата, която предлага партията, е балансирана по отношение на експертност, пол и възраст. ГЕРБ - Казанлък за пореден път залага на хора, които са професионалисти в различните области на обществения живот, доказали са се в настоящия общински съвет, но гласува доверие и на много нови лица. 11% от кандидат-общинските съветници в листа са на възраст под 35 години. Млади хора, някои от които с по две висши образования, учили и работи във чужбина, те са хора, които ще пренесат своя опит и в работа в бъдещия общински съвет".

Листата за съветници на ГЕРБ в Казанлък съчетава опита и мъдростта, енергичността и креативността. Представителите на гражданската квота в листата на партията в града на розите са: адвокат Велина Стойчева, адвокат Станислав Коев, предприемачът Борис Кърчев и Николай Маринов /КНСБ/.

http://dariknews.bg/media/2015/10/sivetnici_izbori_gerb.pdf