ФК Сентрал организира благотворителен мач с Бербатов в Стара Загора
ФК Сентрал организира благотворителен мач с Бербатов в Стара Загора / DarikNews, Невена Божкилова
ФК "Сентрал" организира благотворителен мач с Димитър Бербатов в Стара Загора
53661
ФК "Сентрал" организира благотворителен мач с Димитър Бербатов в Стара Загора
  • ФК "Сентрал" организира благотворителен мач с Димитър Бербатов в Стара Загора

Аматьорският футболен отбор „Сентрал" - Стара Загора ще изиграе благотворителен мач с отбора на Димитър Бербатов на Спортен комплекс „Колодрума". Самият Бербатов е обещал да присъства и да подкрепи каузата. Срещата ще бъде на 28 май - понеделник от 18:00 часа. На футболния мач ще бъдат поканени всички деца от Стара Загора и региона, които са били наградени от Фондация „Димитър Бербатов". В звуковия файл чуйте какво споделиха двама от организаторите Иван Пенчев и Теньо Григоров.

Заралии вече са събрали определена сума, която ще бъде предоставена изцяло за целите на Фондацията. Това няма да бъде единична проява, ентусиазирано обещаха момчетата от старозагорския ФК „Сентрал".

Бербатов вече връчи годишните награди на своята фондация за успелите деца на България за 2011г.на тържествена церемония в столицата. Старозагорското момиче Галина Костова беше сред призьорите за голямата награда за постижения в област Изкуства за ученици от 9-12 клас. Димитър Бербатов връчи на младата финалистка от града ни почетна грамота за нейният творчески талант и многобройни отличия в литературата, изобразителното изкуство и компютърното рисуване.