Елена Нонева:  „Няма да се коалираме с БСП!”
Елена Нонева: „Няма да се коалираме с БСП!” / netinfo
“На парламентарните избори догодина няма да се коалираме с БСП! ” Това каза председателят на старозагорския областен съвет на Политическо движение „Социалдемократи” Елена Нонева. „Прекалено рано е да обявим с кого ще се обединяваме, защото все още не е приет Закона за изборите”, допълни Нонева.

Тя представи и предложенията на Движението за Общински бюджет 2009. Социалдемократите настояват да се направят повече детски площадки в междублоковите пространства и в близките до града села, както и вело пътека от Студентски град до Стара Загора, която да гарантира безопасността на пешеходците. Елена Нонева предложи и изграждането на тротоар в града между улиците „Ген. Гурко” и „Славянска” и пресечката на ул. „Ангел Кънчев”.

От движението искат в бюджета за следващата година да се отделят средства за изграждането на звуков светофар на входа на село Богомилово в посока от Стара Загора. Сред останалите предложения е и ремонт на пътищата до селата Стрелец и Пъстрово, както и от село Калояновец до село Михайлово.