инициатива
инициатива / община Стара Загора
Доброволци от кварталите „Самара- 2“ и „Самара-3“ се включиха в инициативата на община Стара Загора „Заедно за повече детски усмивки“ и обновиха детска площадка на бул. „Хан Тервел“.
Те подмениха изпочупени фризове на пейки, боядисаха оградите и катерушките.

От администрацията припомнят, че детските площадки са обект на вандалски прояви и апелираха към старозагорци към тяхното опазване.

инициатива
община Стара Загора


Община Стара Загора кани старозагорци да се включат като доброволци, с което да бъдат освежени всички детските площадки в града и селата от общината, за да бъдат те привлекателно и безопасно място за игра.

инициатива
община Стара Загора


Инициативата започва от днес и ще продължи през почивните летни дни, за да бъдат обхванати всички съоръжения, които имат нужда. Целта е местата за игра и отмора във всички квартали на Стара Загора, както и в малките населени места.

Кампанията на Община Стара Загора е подкрепена от „Оргахим“ АД, които осигуряват безвъзмездно необходимите бои и лакове, подходящи за външни условия. Администрацията ще предостави всички консумативи.При всяка една от групите доброволци ще има и служител на съответното административно бюро, който ще оказва необходимото съдействие.

инициатива
община Стара Загора


Всички желаещи да се включат в кампанията е необходимо предварително да заявят участие по телефон или на място в административните бюра на територията на Община Стара Загора.

Допълнителна информация за етапите на провеждане на кампанията ще бъде публикувана в сайта https://www.starazagora.bg/ , медиите, социалните мрежи, административните бюра и кметствата по места.

инициатива
община Стара Загора