Временно спират водата в част от центъра на София
Временно спират водата в част от центъра на София / netinfo

На 5 септември 2013 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на уличен водопровод и монтаж на спирателен кран по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района: по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" от ул. „Георги Сава Раковски" до ул. „Граф Игнатиев", по ул. „6-ти септември" от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" до ул. „Любен Каравелов" по ул. „Любен Каравелов" от ул. „6-ти септември" до ул. „Женева"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Любен Каравелов" и ул. „6-ти септември".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121.

„Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.