По технически причини бе спряно движението на мотрисите между две станции от третия лъч на метрото в София
По технически причини бе спряно движението на мотрисите между две станции от третия лъч на метрото в София / Георги Димитров
Временно е спряно движението на метрото между метростанция "Театрална" и метростанция "Хаджи Димитър" поради технически причини, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Причината е авария на релсите. "Временно е спряно движението на метрото поради технически причини, потвърдиха и от Столична община. За обслужване на пътниците се осигуряват автобуси, които ще се движат в участъка на аварията на подземната железница.

Автобусите се движат с маршрут - от спирка „Театър София“ на ул.“Професор М.Бичев“, по бул.“Данаил Николаев“, гара „Подуене“, по ул.“Боян Магесник“, под ж.п.моста гара Подуене, по ул.“Ал. Екзарх“, по ул.“Тодорини кукли“, по бул.“Владимир Вазов“ до автобусна спирка метростанция „Хаджи Димитър“, по ул.“Черковна“, надясно по бул.“Мадрид“ и до спирка“Театър София“ на ул.“Проф. М.Бичев“. Автобусите ще спират и на спирка ул.“Тодорини кукли“ по линия 120 в посока бул.“Вл. Вазов“.

Екипи на "Метрополитен" изясняват причините.

Източник: БТА