Майкъл Болтън
Майкъл Болтън / Gulliver/Getty Images
На концерта си в София Майкъл Болтън ще излезе на сцената на зала 1 на НДК с екип от десетима музиканти и четирима беквокалисти, съобщиха организаторите от НДК.

Майкъл Болтън със специално обръщение към българската публика (ВИДЕО)

Събитието е на 18 юли, а световното турне на изпълнителя вече е в своята европейска част. Преди да зарадва българските си почитатели, Болтън ще пее в Испания, Португалия и Германия. На концертите звездата изпълнява вечните си хитове, както и парчета от новия си албум A Symphony of Hits.

През юни изпълнителят направи специално обръщение към българската публика.
 

Предстоящият концерт на една от големите американски музикални звезди е десет години след последната му визита у нас (29 юни 2009, зала 1 на НДК).
 
В края на май Болтън се качи на една сцена с Националния симфоничен оркестър в център "Кенеди". Това бе и първото по рода музикално шоу, което звездата прави. "Повече от 30 години изпълнявам знаковите си балади, но сякаш нещо се случва, когато съм в компанията на симфоничен оркестър", споделя той. По думите му на сцената е усетил друг вид поток от енергия, а всяка от песните го е въвлякла в различни емоционални измерения.
 
БТА